Xml satışı yapacağınız siteniz veya platformlarınız nelerdir ? - E-ticaret siteleri için bedava xml - Bedava Xml , Ücretsiz Xml , Xml Bayiliği , Tedarikçi Firma

KAYITLI BAYİLER
980
KAYITLI TEDARİKÇİLER
406

İçeriğe git

Xml satışı yapacağınız siteniz veya platformlarınız nelerdir ?

Bedava Xml , Ücretsiz Xml , Xml Bayiliği , Tedarikçi Firma
Yayınlayan içinde Bayilik ·
Tags: Xmlsatışıyapacağınızsitenizveyaplatformlarınıznelerdir?
XML Tedarik sistemimize başvuru yapabilmek için öncelikle şahıs veya kurumsal şirket olmanız gerekmektedir.

Xml satışı yapacağınız siteniz veya platformlarınız nelerdir ?
Web sitenizin aktiflik durumu ve satışlarınız hakkında kısa bilgi .
Drop shipping hizmeti istiyor musunuz ?
Cari hesaplı çalışmayı düşünür müsünüz ?
Stoklu çalışıyor musunuz ?
Yukarıdaki bilgileri info@newxwear.com mail adresine ulaşmasının ardından gerekli kontrol yapıldıktan sonra uygun görüldüğü takdirde, kayıtlar ve evraklar (Vergi Levhası, imza beyannamesi, kimlik fotokopisi) 1 aylık denemeden sonra gönderilerek iş ortaklığınız aktif edilmektedir.

Türkçede stoksuz satış olarak da ifade edilen Drop shipping, stok tutmak yerine, gelen siparişleri tedarikçi firmaya yönlendirerek, ürünleri tedarikçinin deposundan müşteriye ulaşması üzerine kurulu bir iş modelidir. Düşük sermaye ve işletme giderleri gibi avantajları olduğu için özellikle e-ticarete yeni başlayan girişimciler tarafından tercih edilir.

Siparişler  ;

Başvurunuz onaylandıktan sonra tarafınıza iletilen iş ortağı giriş bilgileriniz ile “ teknikmekan.com ” adresimizden giriş yaparak siparişinizi oluşturmanız gerekmektedir.

Hafta içi saat 15:00 a kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilmektedir. 15:00 dan sonra verilen siparişler bir sonraki gün kargoya teslim edilmektedir. Kargolamalar maksimum 3 iş günü içinde yapılmaktadır. Hafta sonuna denk gelen siparişler sadece cumartesi günü saat 10:00 a kadar kargoya teslim edilmektedir.

Ödemelerinizi siparişiniz sırasında kredi kartı ile ve havale seçeneği ile peşin olarak yapmanız gerekmektedir.

Kapıda ödeme seçeneğimiz XML bayilerimiz için aktif değildir.

Siparişinizi oluşturmanızın ardından teslimat bilgileri olarak, ister müşteri teslimat bilgilerini isterseniz de kendi

bilgilerinizi tarafımıza ulaştırarak siparişiniz tamamlanmış oluyor.

Müşterilerinizin siparişlerini direk müşterilerinize gönderebiliyoruz. Bunun için müşterinizin adına kestiğiniz faturanızı bize mail yolu ile ulaştırmanız yeterlidir. Sizin adınıza yapılan kargolamalarda newxwear.com geçmeden gönderim yapılabilir . Bunun için xml konusunda yetkili arkadaş ile şartları görüşmelisiniz .

Ürün Kar Oranları ;

Ürün kar oranları, Cari hesaplı , stoklu satış , drop shipping hizmetlerinin hangisini kullanacağınıza göre değişiklik göstermektedir.

Çeşitli dönemlerde sizler için hazırladığımız kampanyalar sayesinde sizde müşterilerinize uygun fiyatlar sunabilme imkanı buluyorsunuz.

Faturalandırma ;

Oluşturduğunuz siparişlerin faturaları sipariş gününde kesilmektedir. E-fatura olarak istenilmesi halinde aynı gün mail olarak size ulaştırılır . E-fatura dışındaki faturalar her hafta cumartesi günü kargoya verilmektedir . E-fatura dışındaki faturalar alıcı ödemeli olarak anlaşmalı kargomuz ile gönderilir .

İade ve Garanti Şartları ;

Ürün iade ve değişiminde koşulsuz şartsız iade ve değişim yapılmaktadır .



Yorum yok


İçeriğe dön