Teknikmekan.com Türkiye’nin E-ticaret Sağlayıcısı - E-ticaret siteleri için bedava xml - Bedava Xml , Ücretsiz Xml , Xml Bayiliği , Tedarikçi Firma

KAYITLI BAYİLER
980
KAYITLI TEDARİKÇİLER
406

İçeriğe git

Teknikmekan.com Türkiye’nin E-ticaret Sağlayıcısı

Bedava Xml , Ücretsiz Xml , Xml Bayiliği , Tedarikçi Firma
Yayınlayan içinde Tedarikçi Firmalar ·
Tags: Teknikmekan.comTürkiye’ninEticaretSağlayıcısı
stoksuz e-ticaret yapabilmeniz için gerekli bütün prosedürleri bir arada sizlere sunan ve aynı zamanda anahtar teslim bir şekilde e-ticaret sitesi açmanızı sağlayan bir yazılım paketidir. Stoksuz e-ticaret yapmak isteyenler güvenli ve sorunsuz bir şekilde online satış yapmak istiyorlarsa eğer, bu isteklerini Neticaret e-ticaret paketleri ile yerine getirebilirler. peki Neticaret e-ticaret paketlerinin stoksuz e-ticaret yapabilmek için sunmakta olduğu ayrıcalıklar nelerdir ?
Tedarikçi firmaların ürün entegrasyonları ve sanal pos ödeme sistemleri sorunsuz bir şekilde entegre edilebilmektedir. Özellikle stok bilgileri sürekli güncellenmekte ve müşteriler ya da tedarikçi firmalar ile sorun yaşanmasının önüne geçilmektedir.
Türkiye’de bulunan bütün bankaların sanal posları sorunsuz bir şekilde entegre edilebilir. Bankaların istemiş olduğu güvenlik önlemlerinin yanı sıra özel olarak saldırı ve tehdit tespiti yaparak önleyen güvenlik önlemleri alınmaktadır. Sunucularda alınan IPS, IDS, Raid5 ve Firewall ile kesintisiz bir şekilde ürün satışı yapılabilmektedir.
Kredi kartı ile tahsilat yapılmasının yanı sıra Havale, EFT ve kargoya kapıda ödeme sistemleri kullanılarak da ödeme alınabilmektedir.
Alınan her ödemenin otomatik olarak muhasebe programlarına işlenmesi site üzerinden sağlanabilmektedir. Yapılan muhasebe/ERP programı entegrasyonları sayesinde muhasebe departmanında ekstra bir işlem yapılmasına gerek kalmamakta ve aşırı iş gücü ve zaman kayıplarının önüne geçilmektedir.



Yorum yok


İçeriğe dön