xml tedarikte yaşanan güncel sorunlar - E-ticaret siteleri için bedava xml - Bedava Xml , Ücretsiz Xml , Xml Bayiliği , Tedarikçi Firma

KAYITLI BAYİLER
980
KAYITLI TEDARİKÇİLER
406

İçeriğe git

xml tedarikte yaşanan güncel sorunlar

Bedava Xml , Ücretsiz Xml , Xml Bayiliği , Tedarikçi Firma
Yayınlayan içinde Tedarikçi Firmalar ·
Tags: xmltedarikteyaşanangüncelsorunlar
xml sağlayıcı firmaların birbirlerinin  stoklarını kullanmaları ve xml tedarik alan site sahiplerinin bu firmaların hepsiyle çalışıyor olmaları tam anlamıyla çorba bir site içeriği meydana getiriyor. aynı üründen değişik isimle ve değişik fiyatla açılmış stoklar komik durumlar meydana getiriyor.
peki ne yapılmalı?
firmalar kendi sitelerindeki özgün ürünleri daha çok satış gelsin mantığıyla her yere dağıtmayacak, sabır gösterecek ve pastanın tamamını kendi yiyecek. xml verdiği site sahiplerini iyi seçecek, az ama öz firmalarla çalışacak ve bu pastadan onlarında yeterince pay almasını sağlayacak herkes mutlu olacak.
aksi takdirde şimdiki gibi 10 kr karlarla herkes birbirini ezmeye devam edecek. n11 kazanacak, gg kazanacak,kargo firmaları kazanacak,son tüketici kazanacak, bu işten ekmek yiyen sizler hergeçen gün mutsuz olacaksınız.
xml tedarik önümüzdeki sürecin en verimli ve kazançlı işi olacak. yeter ki üreticiler ve ihracatçılar bu pazarı ve bu teknolojiyi kavrasın, sadece büyükler değil kobi ve küçük işletmelerde e-ticaret ile büyüsün.
saygılarımızla



Yorum yok


İçeriğe dön