sarsmaz.com - E-ticaret siteleri için bedava xml - Bedava Xml , Ücretsiz Xml , Xml Bayiliği , Tedarikçi Firma

KAYITLI BAYİLER
980
KAYITLI TEDARİKÇİLER
406

İçeriğe git

sarsmaz.com

Bedava Xml , Ücretsiz Xml , Xml Bayiliği , Tedarikçi Firma
Yayınlayan içinde Tedarikçi Firmalar ·
Tags: sarsamz.com
Sarsmaz.com online alışveriş sitesidir. Yıllardır internet üzerinden satış hizmeti sunan sarsmaz.com internet sitesinde 40.000 kalemden fazla ürün yelpazesi mevcuttur.

Müşteri memnuniyete önem vermektedir. Kar marjını en düşük seviyede tutmaktadır. Türkiye'nin bir çok yerinde alt bayilikleri bulunmakta ve bedava olarak xml hizmeti vermektedir.

Sarsmaz.com E-Ticaretin her alanında faaliyet gösteren çok farklı siteleri bir arada barındırması,ihtiyaç ve beklentilere en makul çözüm yollarını üretmesi ve bunu yaparken en iyi hizmeti sunma mantığından taviz vermeyerek rakiplerinden ön plana çıkar .

Sarsmaz.com yeniliğe açık yapısı ve sürekli genişleyen içeriğiyle dinamik bir duruş sergilerken bu duruşun kaçınılmaz bir sonucu olarak gerek firma sahipleri gerekse müşteriler için yoğun bir ticaret hacmi sunar

Sarsmaz.com üyelik sözleşmesinde belirtilen kurallar çerçevesinde :

Kurumsal üyelerine : sanal mağaza yönetme,kampanya ve fırsatlarını yayınlama ürün hizmet ve ilanlarını son kullanıcı ile buluşturma imkanı vermektedir.

Bireysel üyelerine ; En doğru ve güncel kampanyalara ulaşma,Alışveriş Siteleri arasında karşılaştırma yapma ve alışveriş ile ilgili haber ve ipuçlarına tek noktadan ulaşma imkanı sunmaktadır.

DN Yazılım Ltd. Şti.
Mersis Numarası : 0302082282100001
Ticaret Sicil No : 415513
İletişim Forum
Tel : 0 312 362 53 06
Whastap : 0 532 715 53 06



Yorum yok


İçeriğe dön