E-ticaret Ürün Tedarikçileri - E-ticaret siteleri için bedava xml - Bedava Xml , Ücretsiz Xml , Xml Bayiliği , Tedarikçi Firma

KAYITLI BAYİLER
980
KAYITLI TEDARİKÇİLER
406

İçeriğe git

E-ticaret Ürün Tedarikçileri

Bedava Xml , Ücretsiz Xml , Xml Bayiliği , Tedarikçi Firma
Yayınlayan içinde Tedarikçi Firmalar ·
Tags: EticaretÜrünTedarikçileri
E-ticaret sitesi kurmaya karar verdiğinizde ilk önce düşünülmesi gereken soru “E-ticaret sitemde ne satacağım ve bu ürünleri nereden tedarik ederim?” sorusudur. Bu soruya yanıt ararken araştırılması gereken bazı detaylar vardır.
1. İnternetten en fazla satılan ürün grupları hangileridir?
2. Hangi ürün gruplarında rekabet daha fazladır?
3. Hangi ürün grupları ilgi alanıma giriyor, müşteri telefonla bilgi istediğinde hangi ürün gruplarında daha detaylı ve yeterli bilgi verebilirim?
4. Hangi tedarikçiler bayilik ücreti talep ediyor, hangileri bütçeme uygun?
5. Hangi tedarikçilerin kazanç oranları daha yüksektir?
6. Hangi tedarikçiler stok, fiyat ve ürün güncellemelerini düzenli yapmaktadır?
7. Hangi tedarikçiler müşterinize ürün kargolar?
Bu araştırmaları yaparken, ürün grubu seçmenizde ve o ürün gruplarında e-ticaret tedarikçiliği yapan firmaları bir arada görmenize yararlı olması için aşağıdaki tabloyu kullanabilirsiniz.
E-ticaret tedarikçileri son yıllarda bayilik vermek için oldukça fazla şart aramaktadırlar. Bunların başında bir firma sahibi olmanız temel koşullarıdır. Bunun dışında seçtiğiniz yazılım, o tedarikçinin ürünlerinin yanında başka hangi tedarikçilerin ürünlerinim olacağı, ödeme yöntemleriniz, internet sitenizin güvenlik seviyesi gibi bir çok şart çıkarabilirler karşınıza.
Eğer bir şirket sahibi değilseniz ya da bu prosedürlerle uğraşmak istemiyorsanız biz Dropship Türkiye olarak size bu aşamalarda yardımcı oluyor ve kendi ürün havuzumuzda bulunan ürünler dışında diğer tedarikçilerin ürünlerini de e-ticaret sitenize ekleyebilmenizi sağlıyoruz.




Yorum yok


İçeriğe dön